Cosul este gol pusca

Produse 

Informații cu privire la certificatele hăinuțelor pentru bebeluși


Produsele pe care le folosim pentru imprimare sunt de calitate superioara, cu certificari de la organisme recunoscute international.
Hainutele de bebelusi sunt din bumbac de calitate superioara, body-uri groase in culori vii.
Body cu maneca lunga este din bumbac organic.


Logo-urile afisate pe site reprezinta certificarile obtinute de producatorii hainutelor de copii si bebelusi.


Logo-ul made in africa pe cSmiley faceare il veti regasi si pe etichetele hainutelor de bebelusi, este utilizat pentru acele articole de copii si bebelusi care sunt produse in fabrica din Tanzania,
 in Africa de Est. Bumbacul african este recunoscut pentru calitatea sa deosebita.


 
social


Logo-ul SAI - Social Accountability International reprezinta certificarea SA8000 obtinuta de la organismele internationale si este un standard de conformitate sociala, in acord cu regulile Organizatiei Natiunilor Unite si Organizatiei Internationala a Muncii care protejeaza drepturile lucratorilor din fabricile producatorilor. 


 
oeko
Logo-ul Oeko Tex- Confidence in Textiles, certifica faptul ca toate materialele sunt verificate si respecta standarde internationale de calitate in ce priveste substantele daunatoare care ar putea fi folosite la productia hainutelor de copii si bebelusi. Body-urile organice de bebelusi au certificat de gradul 1 in ce priveste siguranta materialelor folosite, ceea ce inseamna ca au trecut cele mai stricte teste.