Cosul este gol pusca

PRODUSE

Set tricouri de familie Alice in tara MinunilorCod: 939

de la 175 RON

... se încarcă stocurile
MARIME TRICOU TATA:
MARIME TRICOU MAMA:


Nota utilizatorilor

( din maxim 5)

Fii primul care comentează acest produs

Descriere

Set personalizat de tricouri pentru familia de 4 persoane, doi parinti si doi copii.
Tricourile personalizate pentru aniversare se pot folosi pentru sedinte foto sau pentru a adauga savoare unei petreceri aniversare.

Pentru primul copil si parinti se alege marimea si tipul de produs din dreapta pozei. Pentru al doilea copil, marimea se mentioneaza in comentariile comenzii. 
Comanda se poate plasa si telefonic.

Imprimarea este digitala, direct in tesatura tricoului.

Tricourile de adulti sunt tricouri din bumbac 100%, pentru barbati folosim tricouri premium de 190 grame si pentru dama, tricouri cambrate cu guler rotund. Marimile pentru tricourile de adulti se pot verifica in sectiunea Suport Marimi. 

La cerere se pot adauga si alte tricouri cu tema petrecerii, tricourile de copii adaugate fiind 29 lei si cele de adulti 55 lei. Tricourile in plus se pot comanda telefonic sau se pot mentiona in comentariile comenzii, la final.

Click aici pentru marimile de adulti 

Fotografia afişată are caracter orientativ şi produsul final poate fi diferit in limite minime (nuante de culori care pot aparea distorsionat in functie de monitor). Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către producători sau distribuitorii autorizaţi; ele pot fi modificate fără inştiinţare prealabilă şi nu constituie obligaţie contractuală. Toate promoţiile prezente pe acest site sunt valabile în limita stocului disponibil. Se recomanda spalarea la maxim 40 grade, conform etichetei informative.Dimensiunea imprimeului poate varia in functie de marimea tricoului sau bluzei, existand posibilitatea sa fie mai mic in cazul marimilor extreme. In poza s-au folosit marimi medii mici.